We hebben het assortiment uitgebreid met vier nieuwe Disney Lego sets! Het sprookjeskasteel van Doornroosje, het droomkasteel van Assepoester, de koninklijke feestboot van Ariël en het marktavontuur van Elsa zijn een aantal van de nieuwe lego sets die nu verkrijgbaar zijn in de webshop.

De nieuwe Disney sets komen met allerlei leuke accessoires en toevoegingen om het nog leuker te maken! Zo zitten er bij elke verschillende lego set bijhorende minipoppetjes. Bij de koninklijke feestboot van Ariël zitten bijvoorbeeld minpoppetjes van prins Eric, Sebastiaan de krab en Max de hond. Ook zitten er leuke accessoires in elke lego set zoals een borstel, parfumflesje, toverstaf, kroon, taart en nog veel meer om het spelen leuker te maken.

lego disney sprookjeskasteel doornroosje

De nieuwe Disney Lego sets zijn leuk om scenes uit de Disney films na te spelen of om met je eigen fantasie eindeloze Disney avonturen te beleven!

lego disney ariels koninklijke feestboot

Kijk voor meer informatie op de pagina’s: Lego Disney princess en Lego nieuw!

Geplaatst in Nieuws door analytics iclicks 1 mrt. 2018 16:37:03

Remember when Steve Sammartino created a life size LEGO car, powered by air?

He built the awesome hot rod for his Super Awesome Micro Project. Unfortunately the project website (superawesomemicroproject.com) is no longer available, but you can watch a clip about the project below.

The website stated

  • More than 500,000 LEGO pieces were used.
  • The car engine is made from standard Lego pieces and runs on air!
  • The engine has four orbital engines and a total of 256 pistons.
  • Top speed is not very fast, around 20-30km (We were scared of a lego explosion so we drove it slowly)
  • It was built in Romania and shipped to a secret location in suburban Melbourne.
  • It's a Hot Rod design, mainly because hot rods are cool.

How it all started

Steve Sammartino started the project by sending out a tweet in 2012, asking for funding. Within a few days he had enough money to make the project a reality. Approximately 500.000 Legos were used in the construction of the car!

tweet steve sammartino

About Steve Sammartino

Steve is an Australian futurists and business technologist. His latest book is called The Lessons School Forgot: How to Hack Your Way Through the Technology Revolution (Amazon). You can follow his work on his website.

Geplaatst in Nieuws door analytics iclicks 8 dec. 2017 16:44:44

De nieuwste LEGO catalogus 2016 juni - december is uit! Klik op onderstaande afbeelding en bekijk de catalogus alvast op je gemak online.

Om de sets tot leven te brengen, download je de app voor iOS of Android. Hiermee kun je 3D-animaties van nieuwe LEGO sets zien en ze van alle kanten te bekijken. Houd je smartphone of tablet boven het product in de catalogus waar je de gele app icoontje ziet. In de 3D-animaties vind je ook leuke verhalen, beschrijvingen en 360 graden weergaven van deze modellen.

Bekijk snel alle nieuwe sets van jouw favoriete thema!

 

lego catalogus 2016 juni - december

Geplaatst in Nieuws door Pieter Flikweert 8 aug. 2016 13:16:19
Bouw je eigen pretpark met deze nieuwste thema uit 2016. De LEGO Friends Emma, Andrea, Matthew and Naya gaan samen in de spannende achtbaan - whiieeeeeeeeee!!Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Pieter Flikweert 9 jun. 2016 12:58:08

De eerste fotos van de LEGO Star Wars zomer 2016 zijn bekend. We missen nog een twee-tal sets die deze zomer nog gaan uitkomen

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Pieter Flikweert 11 apr. 2016 21:09:37
Nog even en dan draait de nieuwste film in de Star Wars Saga in de Nederlandse bioscopen, wij kunnen niet wachten. LEGO heeft een The Force Awakens Mash-Up trailer gemaakt en op Youtube geplaatst en omdat wij vinden dat jij dit niet mag missen delen we deze graag met je!Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Pieter Flikweert 9 dec. 2015 18:54:53
Warner Bros heeft bekendgemaakt wanneer de drie volgende lading poppetjes voor Lego Dimensions zullen verschijnen. Het was al bekend dat deze maand onder andere Doctor Who en The Lego Movie in de winkels ligt. In januari komt eindelijk het levelpack voor de Ghostbusters.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Pieter Flikweert 17 nov. 2015 16:10:48
Wij werden al heel enthousiast door de onthulling van de Ghostbusters Firehouse Headquarters 75827 vorige maand, ondanks dat van het interieur nog niks bekend was. Maar maak je klaar om de iconische Ghostbuster verhalen te herbeleven en zelf spoken te vangen met de onthulling van de product foto's die zijn geplaatst op de officiële LEGO Facebook pagina. Die wij natuurlijk met jullie delen.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Pieter Flikweert 12 nov. 2015 14:06:17