Achtbaan Friends

Lego voor meisjes

Al enige tijd heeft de Lego Groep een succesvolle product lijn gelanceerd voor meisjes onder het thema Lego Friends. Niet dat meisjes niet met Lego speelden, maar hun speel beleving is toch anders dan die van jongens.  Omdat meisjes details veel belangrijker vinden dan jongens hebben de LEGO Friends sets veel meer details, accessoires zoals huisdiertjes, bloemetjes en fruit en is het speel element veel belangrijker. De populaire realistische Lego figuren Mia, Olivia, Andrea, Stephanie en Emma  bleven leuke en spannende avonturen in de nieuwste Lego TV (YouTube) series en online spelletjes, welke een geweldige aanvulling is op het speelgoed.

Friends Amusementspark

Deze uitbreiding in het Friends thema is zeer geslaagd, de Lego Friends Pretpark is zeker niet alleen voor meisjes, maar ook erg leuk voor jongens! (papa en mama vinden deze eigenlijk nog leuker toch?)

Er zijn 5 supergave sets te verkrijgen, waarvan één exclusief alleen in een aantal winkels te kopen is. De grootste en gelijk de populairste set is de Achtbaan, met deze set bouw je je eigen rollercoaster met echt werkende verlichting in de wagentjes, een reuzenrad en een vrije valtoren. Breid je park vervolgens uit met de snelle ronddraaiende ruimtevlucht attractie, wanneer deze sneller rond draait gaan de “rakket-stoelen” steeds verder omhoog. De Hotdog Wagen moet wel de leukste plek in het park zijn, deze snack wagen ziet er zelfs uit als een broodje knakworst. Van alle attracties in het Pretpark is de spelletjeshal toch wel de meest favoriete van Mia. Als laatste een geweldige Exclusieve LEGO Pretpark bouwset de botsauto’s met een klassieke botsauto-baan en de 'Shaker' attractie.

Friends Amusementspark

Wij zijn heel erg enthousiast  van deze nieuwe bouwsets en hebben al 2 van deze sets zelf mogen bouwen (met onze kinderen als excuses). Ben jij ook enthousiast geworden? Neem dan gauw een kijkje in onze online winkel olgo.nl thema pretpark friends