Over ons

Lego, wie is er niet groot mee geworden? Wij zijn er mee opgegroeid en wij vinden dat elk kind met Lego moeten spelen. Kinderen vinden het leuk om met Lego te spelen, zowel jongens als meisjes, maar het trekt ook volwassenen aan. Tergelijkerijd is het erg leerzaam en goed voor de ontwikkeling. Daarom zijn wij Olgo gestart, om iedereen weer creatief aan het bouwen te krijgen, alleen of gezellig samen als gezin. Er komen telkens nieuwe producten op de markt, zo blijft Lego aantrekkelijk.

Olgo verkoopt naast de standaard thema's veel exclusieve sets, je zult daarom speelgoed aantreffen die je in andere winkels niet vindt. Daarnaast bieden wij ook sets aan die niet meer gemaakt worden voor een leuke prijs, zodat jullie toch die ene toffe bouwset kunnen vinden die nergens meer beschikbaar is.

Verder zijn wij ook van mening dat je via Lego ook leuke dingen samen kan doen. En dan niet thuis samen aan de keukentafel een auto in elkaar zitten, maar ook online of via andere media. Zie het als een Lego community. Elkaar stimuleren om verder te gaan dan het standaard boekje wat er in de doos zit. Jezelf naar nieuwe hoogtes brengen. Alles moet mogelijk zijn. 

Contact met de klant is voor ons ook enorm belangrijk. Daarom zullen wij onze klanten die het leuk vinden aparte content aanbieden via b.v. Youtube of andere mogelijkheden. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en kom je misschien nog op andere ideeën. En neem gerust contact met ons op als je iets wilt delen of ergens naar opzoek bent.

Eén ding is zeker; Lego is niet zomaar een trend, LEGO is here to stay! Het geweldige speelgoed heeft zich al tientallen jaren bewezen als populair speelgoed.

Wij wensen je heel veel lees- en winkelplezier op onze site!
Pieter en Henk