LEGO 10251 Brick Bank

169.95

Beschikbaarheid: op voorraad

Nu besteld is dinsdag in huis
OF
  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Deze prachtige Brick Bank is de 11e modulaire gebouw en een leuke aanvulling voor je Lego stad. De bank heeft veel interessante details, verborgen verrassingen en zoals bij elke modular zijn de verschillende verdiepingen gemakkelijk van elkaar te halen.

De stenenbank heeft een klassieke voordeur die uitkomt op een grote entreehal, welke verlicht wordt door een prachtige kroonluchter en door het daglicht uit de koperkleurige dakramen. De bank kluis bevindt zich achter in het gebouw achter de kassier's balie, gelukkig is deze uitgerust met verborgen alarmknoppen. Om de kluis in te komen moet je een grote ronde deur openen met de juiste code. In de kluis zitten aparte vakjes waar je het geld in kan stoppen. Via de trap kom je op de tweede verdieping waar de directeur van de bank een luxe kantoor heeft en waar ook het kantoor van de secretaresse zich bevindt. 

In de wasserette naast de bank kunnen klanten hun was doen in één van de 4 wasmachines, de vloer heeft een mooi ontworpen mozaiek, welke de ruimte opvrolijkt. Interesaant is dat je geld kunt "witwassen" in één van de wasmachines (die met het rode licht), het geld zal zijn weg vinden in de bank kluis.  De buitenkant is voorzien van een prachtige gevel vol beeldhouwwerk, plus een dakterras! Hopelijk heeft de kluis geen zwakke plek...

De LEGO Brick Bank 10251 bestaat onder andere uit:

  • 5 minifiguren: de bank directeur, een secretaresse, bankier, moeder en kind
  • Verwijder de verdiepingen van het gebouw om toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur
  • Deze modular building bevat: het bank gebouw inclusief bank kluis, directeur kantoor, secretaressekantoor en een wasserette.
  • Inclusief speciale lego stenen: steen met prijs-opdruk, ramen met opdruk, speciale steen met portret-opdruk in het kantoor van de directeur plus zeldzame blauwgrijze en donkergroene stenen en blauwgrijze raamkozijnen.
  • Een leuke uitdaging voor elke ervaren LEGO bouwer met meer dan 2380 stenen!
  • De Stenenbank is 26 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep.

Eerdere gebouwen in deze serie waren onder andere de Detective Office (2015), het Parisian Restaurant (2014) en de Palace Cinema (2013).

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

BRICK BANK 10251 is uit voorraad leverbaar. Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij een PostNL Punt te laten bezorgen.
Wanneer je nu online bestelt heb je de bestelling dinsdag in huis.
Wij maken gebruik van PostNL voor een betrouwbare en snelle bezorging. Meer dan 96% van de bezorgingen door PostNL is op tijd.

Specificaties

Advies leeftijd 16+ jaar
Aantal stenen 2380
Minifiguren 5
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015591058
Setnummer LEGO 10251

Wij vinden de volgende producten ook leuk