LEGO 70915 Batman: Two-Face dubbele verwoesting

54.95

Beschikbaarheid: op voorraad

Nu besteld is morgen in huis
OF
 • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 60,-)
 • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Blijf uit de buurt van de 'slechte kant' van de graafmachine van Two-Face™!

Two-Face™ verwoest alles wat op zijn pad komt in zijn reusachtige graafmachine. Zet Batman™ in de cockpit van de Batcycle en ga eropaf! Je moet snel zijn, anders komen de GCPD officieren in de enorme laadschop van de machine terecht! Net als Two-Face zelf heeft zijn graafmachine een 'goede kant' en een 'slechte kant'. Pas op voor de scherpe stekels op de wielen aan de 'slechte kant' en ontwijk de salvo's uit het zesschots snelvuurgeschut. Beantwoord het vuur met de roterende dubbele noppenschieter en de draaibare knipraketlanceerder van de Batcycle. Kijk uit voor het machinegeweer van Two-Face en schakel de superschurk uit met de twee Batarangs van Batman!

Houd de machtige graafmachine van Two-Face™ tegen met Batman en zijn Batcycle, met deze spannende DE LEGO® BATMAN FILM-set: Two-Face™ dubbele verwoesting. De graafmachine van Two-Face is inclusief cabine met plaats voor een minifiguur en echt werkende graafmachine-arm met laadschop en is ontworpen voor soepel stuurgedrag. De machine ziet er heel gewoon uit aan zijn 'goede kant', maar aan de 'slechte kant' heeft hij enorme wielen met scherpe stekels en zesschots snelvuurgeschut. De Batcycle is inclusief cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, roterende dubbele noppenschieter en draaibaare knipraketlanceerder! Bij de set horen vier minifiguren met diverse wapens en accessoires waarmee allerlei actiescènes kunnen worden bedacht en nagespeeld.

LEGO Batman 70915: Two-Face dubbele verwoesting Kenmerken:

 • Inclusief vier minifiguren: Batman™, Two-Face™ en twee GCPD officieren.
 • De graafmachine van Two-Face™ heeft een uniek 'goede/slechte kant'-ontwerp, een cabine met plaats voor een minifiguur, een afneembaar dak, een wapenruim met pistool, vier enorme wielen (waarvan twee met stekels aan de 'slechte' kant), een echt werkende graafschop, soepel stuurgedrag, zesschots snelvuurgeschut, een rotor en opbergruimte aan de achterkant.
 • De Batcycle is inclusief twee grote wielen, een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur met een doorschijnend-gele voorruit en Batwing-vleugeldeuren, roterende dubbele noppenschieter en draaibare knipraketlanceerder.
 • Inclusief twee wegversperrings-elementen.
 • Schep minifiguren – en zelfs de Batcycle – op met de laadschop!
 • Wapens: Batmans twee Batarangs, het machinegeweer van Two-Face en het geweer en pistool van de GCPD officieren.
 • Accessoire-elementen: Batmans cape en gevormde gereedschapsriem, de kogelvrije vesten van de GCPD officieren plus een politiehelm en een walkietalkie.
 • De graafmachine van Two-Face™ is ca. 12 cm hoog, 29 cm lang en 15 cm breed.
 • De Batcycle is ca. 5 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed.
 • De wegversperringen zijn elk ca. 3 cm hoog, 5 cm breed en 2 cm diep.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

Two-Face dubbele verwoesting is uit voorraad leverbaar. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 2,95. Bestellingen boven de € 60,- worden gratis thuisbezorgd.
Wanneer je nu online bestelt heb je de bestelling morgen in huis.

Specificaties

Advies leeftijd 9 - 14 jaar
Aantal stenen 564
Minifiguren 4
Jaar uitgebracht 2017
Merk LEGO
EAN 5702015870405
Setnummer LEGO 70915

Wij vinden de volgende producten ook leuk