LEGO Parisian Restaurant 10243

  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Geniet van een onvergetelijke avond in het prachtige Parijse LEGO Restaurant!

Reserveer op tijd want het is altijd druk in het Restaurant van Chez Albert! De obers nemen de bestelling op terwijl een jongeman nerveus op zijn knieën gaat voor een huwelijksaanzoek. In de keuken is het hectisch, de kok bereid al het eten klaar. Boven in de studio is een kunstenaar bezig een prachtig schilderij te maken, terwijl het op het dakterras heerlijke diners worden gegeten.

Het lego parisian restaurant heeft een gedetailleerde open keuken die in blauw en wit is betegeld, volledig uitgevoerd met servies, koelkast en nog veel meer. Het terras voor en het dak terras zijn voorzien van diverse details zoals lantaarns en bloemen in hangpotten maar ook binnen kan er rustig gegeten worden als het regent buiten. Het appartement op de tweede verdieping is voorzien van een openhaard, keukentje en een heus klapbed. De bovenste verdieping heeft een dak dat open kan dat zicht geeft op de studio van de kunstenaar.

Dit geweldige Parijse Restaurant model bevat zelfs een gevel met croissants, mosselen en veren details die het gevoel van Parijs terugbrengen. 

LEGO 10243 Parisian Restaurant kenmerken:

  • Dit zeer gedetailleerde drie verdiepingshoge restaurant is uitgevoerd als tussen-gebouw.
  • Het authentieke exterieur omvat een gevel met prachtige ornamenten, een bushalte, trottoir,  scooter en zelfs een vuilcontainer en een vuilnisbak aan de achterzijde.
  • Zet het bedrukte restaurant bord en menu klaar op de stoep om gasten uit te nodigen!
  • Inclusief 5 minifiguren : chef-kok, ober, meisje en een romantisch koppel.
  • Inclusief heel veel etenswaren voor de klanten zoals croissants, taart, 2 cakejes, 2 druiven, 2 hotdogs, kalkoen, kaas stukken, melkpak en gekleurde flessen.
  • Het lego parisian restaurant is 30cm hoog, 25cm breed en 25cm diep.

Met de modulaire gebouwen van LEGO creëer je een echte LEGO stad. Je kunt deze uitgebreide set namelijk combineren met de andere sets uit deze serie.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Parisian Restaurant 10243 is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 16+
Aantal stenen 2469
Minifiguren 5
Jaar uitgebracht 2014
Merk LEGO
EAN 5702015122672
Setnummer LEGO 10243

Wij vinden de volgende producten ook leuk