LEGO Volkswagen T1 Camper Van 10220

  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Reizen zal nooit meer hetzelfde zijn met de karakteristieke Volkswagen camper uit 1962

Met de LEGO 10220 set bouw je de mooiste uitvoering die LEGO ooit van deze klassieke wagen gemaakt heeft. De alom tegenwoordige details maken deze VW Camper gewoon af! De achterklep laat de motor zien. De deuren kunnen open om de binnenkant met keukentje en zithoekje te laten zien. De voorramen kunnen open voor frisse lucht. En het dak kan omhoog. 

Deze LEGO VW Camper is niet op minifig formaat en ook niet bedoeld om mee te spelen, maar juist om na voltooide bouw een mooi plekje te geven en tentoon te stellen. En iedereen zal verbaasd zijn dat LEGO zulke mooie gedetailleerde modellen maakt! Het bouwen van deze LEGO VW Camper is over het algemeen niet erg moeilijk, hoewel er een paar lastige stukjes zijn. De leeftijdsindicatie is 16+ vinden wij wat aan de hoge kant. Een geoefende LEGO bouwer van 12-13 jaar zal dit ook wel moeten kunnen maken. Al met al is deze LEGO set een aanrader!

De detaillering is al even indrukwekkend aan de binnenkant zoals de authentieke VW luchtgekoelde platte vier cilinder boxermotor, bank in de cabine, versnellingspook, gebogen dashboard en kenmerkende snelheidsmeter. Met unieke LEGO functies, zoals opklapbare achterbank, vouwtafel, kast met spiegel en zelfs een schilderij!

LEGO 10220 Volkswagen T1 Camper Van Kenmerken

  • Uitgevoerd met 11 ramen, bedrukte stoffen onderdelen.
  • Inclusief T-shirt met tekst “Make LEGO Models, Not War en meer
  • Als je de achterdeur opent zie je de gedetailleerde motor
  • Het interieur heeft ook een bank die je in een bed kunt veranderen, een T-shirt met de opdruk ‘Make LEGO Models, Not War' en een vensterbankje met plant
  • De Volkswagen T1 Kampeerbus is 30 cm lang en 14 cm hoog.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Volkswagen T1 Camper Van 10220 is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 16+
Aantal stenen 1332
Minifiguren 0
Jaar uitgebracht 2011
Merk LEGO
EAN 5702015643092
Setnummer LEGO 10220