LEGO Architecture - Trevi Fontein 21020

< >
  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Bouw je eigen kopie van een beroemd monument in Rome – de Trevi Fontein!

Bouw een rijk gedetailleerd LEGO® model van de wereldberoemde Trevi Fontein, de grootste fontein van Rome. De ‘Fontana di Trevi’ is een ontwerp van Nicola Salvi: de bouw ervan duurde 30 jaar en het project werd voltooid door een vriend van de ontwerper – de beeldhouwer Pietro Bracci – in 1762, 11 jaar na het overlijden van Salvi. Dit prachtige Barok-monument is uit Travertin gehouwen. De fontein is te zien in veel klassieke films waaronder Federico Fellini’s La Dolce Vita. Ook vandaag de dag, 250 jaar na de voltooiing ervan, trekt de 49 meter brede fontein nog dagelijks duizenden bezoekers naar het kleine Trevi plein. Het gedetailleerde LEGO model van dit beroemde bouwwerk bevat elementen als de voorgevel van het Palazzo Poli, de standbeelden die de Oceaan, Overvloed en Gezondheid symboliseren en doorschijnende blauwe LEGO stenen die een water-effect creëren. De LEGO® Architecture Landmark versie van de Trevi Fontein is een ontwerp van de kunstenaar Rok Žgalin Kobe, in samenwerking met het LEGO design team.

  • Een LEGO® interpretatie van een beroemd architectuur-icoon: de Trevi Fontein
  • Inclusief boekje met details van het ontwerp en informatie over de architectuur en de historie van de fontein (Alleen in het Engels en het Italiaans. Versies in andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture)
  • Afmetingen: 14 cm hoog, 20 cm breed en 14 cm diep
  • Verzamel de complete serie LEGO® Landmark en Architecture sets
  • De LEGO® Architecture productserie huldigt de architectuur via het medium van de LEGO steen: de producten zijn gericht op iedereen met belangstelling voor design, architectuur en geschiedenis

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Architecture - Trevi Fontein 21020 is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 12+
Aantal stenen 731
Minifiguren Nee
Jaar uitgebracht 2014
Merk LEGO
EAN 5702015124300
Setnummer LEGO 21020

Wij vinden de volgende producten ook leuk