LEGO CATALOGUS JULI - DECEMBER H2 2018

De nieuwste LEGO catalogus (juli - december 2018) is beschikbaar! Klik op onderstaande afbeelding en bekijk de catalogus direct online.(wanneer de NL versie beschikbaar is zullen we deze linken) 

Lego Catalogus 2018 2H


LEGO CATALOGUS JANUARI - JUNI H1 2018

De nieuwste LEGO catalogus (januari - juni 2018) is beschikbaar! Klik op onderstaande afbeelding en bekijk de catalogus direct online. 

Lego Catalogus 2018 1H


LEGO CATALOGUS JULI - DECEMBER 2017

De nieuwste LEGO catalogus (juli - december 2017) is beschikbaar! Klik op onderstaande afbeelding en bekijk de catalogus direct online.

Je vindt hier niet alleen de sets die nu al in de winkel liggen, maar ook veel splinternieuwe sets die binnenkort beschikbaar komen. Ook de nieuwste sets van de LEGO Ninjago Film (verkrijgbaar vanaf 1 augustus) worden al voorgesteld.

Om de sets tot leven te brengen, download je de app voor iOS of Android. Hiermee kun je 3D-animaties van nieuwe LEGO sets zien en ze van alle kanten te bekijken.Houd je smartphone of tablet boven het product in de catalogus waar je de gele app icoontje ziet. In de 3D-animaties vind je ook leuke verhalen, beschrijvingen en 360 graden weergaven van deze modellen.

Bekijk snel alle nieuwe sets van jouw favoriete thema!

LEGO catalogus 2017 juli-december