LEGO City Arctic Basiskamp 60036

  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Wees goed voorbereid op de kou met de LEGO City 60036 Arctic Basiskamp, in het ijskoude poolgebied, op zoek naar kostbare ijskristallen. Een team van wetenschappers gaan op expeditie om de waardevolle kristallen te vinden, gelukkig zijn ze goed voorbereid en beschikken zij over alle apparatuur en machines die zij nodig hebben om de missie te doen slagen.

De onderzoek helikopter heeft een plek gevonden met veel kristallen. De onderzoekers gaan met de hondenslee naar de aangewezen plek om deze te bekijken, succes! Het basiskamp stuurt de sneeuwscooter en de rupsvoertuig naar de plek om de kristallen op te graven. Wees voorzichtig voor de ijsberen in de buurt.

Met de LEGO City 60036 Arctic Basiskamp set krijg je alles in huis om elke expeditie te doen slagen. Zo beschikt het uitgebreide basiskamp over een compleet laboratorium, garage, transportband, radarsysteem en recreatieruimte. De set wordt geleverd inclusief helikopter, hondenslee, sneeuwscooter, rupsvoertuig, ijsbeer en maar liefst zeven expeditieleden voorzien van alle accessoires die nodig zijn om te overleven in de extreme omstandigheden van de Zuidpool.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO City Arctic Basiskamp 60036 is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 6 - 12 jaar
Aantal stenen 733
Minifiguren 7
Jaar uitgebracht 2014
Merk LEGO
EAN 5702015119283
Setnummer LEGO 60036

Wij vinden de volgende producten ook leuk