LEGO Politiebureau 60047

Hard to find
€ 99,99
89.95
Jouw voordeel: € 10,00 (10%)

Beschikbaarheid: Uit voorraad

  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Op het LEGO Politiebureau van LEGO City heerst orde en rust. De politie voertuigen staan klaar in de garage en er wordt hard gewerkt op het kantoor. Maar ondertussen zijn een aantal boeven in de gevangenis ontsnappingsplannen aan het maken. Wanneer de politie niet oplet ontsnappen de boeven door het dakluik en door een geheime tunnel in de toiletten. Er is zelfs een gevangene die met behulp van een sleepwagen gewoon de tralies eruit rukt! Alle alarmbellen gaan af en de politiehelikopter stijgt als eerst op om de boeven op te sporen en ook springen de andere agenten op hun motor en in hun wagen, ze gaan er alles aan doen om de LEGO Stad te verlossen van deze criminelen.

Het politiebureau heeft kantoren, een commandotoren om alle informatie door te geven aan de agenten, draaiende radarschotel op het dak, een garage met beweegbare garage deur, er is een helipad op het dak voor de politie helikopter, twee gevangenis cellen met 4 uitbreek-tralies, een toilet plus een bed. Voertuigen: politieauto, politiemotor, helikopter en de boeven sleepwagen met grijphaak.

LEGO 60047 City Politiebureau kenmerken

  • Totaal 7 minifiguren: 4 politie agenten waarvan 1 politievrouw en 3 boeven, Inclusief politiehond.
  • Veel accessoires zoals: drie walkietalkies, twee koevoeten, vier handboeien, een zaklamp, een verrekijker, twee zware kogels met ketting en nog veel meer,,
  • Met 854 stukjes is dit een grote bouwset voor iedereen vanaf 6 jaar
  • Het politiebureau is 45 cm breed, 32 cm hoog en 16 cm diep.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Politiebureau 60047 is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 6 - 12 jaar
Aantal stenen 854
Minifiguren 7
Jaar uitgebracht 2014
Merk LEGO
EAN 5702015115605
Setnummer LEGO 60047

Wij vinden de volgende producten ook leuk