LEGO Detective's Office 10246

179.95

Beschikbaarheid: op voorraad

Nu besteld is woensdag in huis
OF
  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Ontdek de verborgen aanwijzingen en verrassingen in het nieuwe Detective's Office.

Er is hiet genoeg te doen! Ga naar de kapperszaak en laat jezelf eens lekker verwennen met een nieuwe look en ga vervolgens naar het naastgelegen café voor een lekker bakkie koffie, terwijl andere spelers een potje pool spelen of staan te darten onder de grote ventilator aan het plafond. Op de volgende verdieping is de detective druk bezig achter zijn bureau op zoek naar aanwijzigen, de kluis licht vol met waardevolle bewijzen. Op deze verdieping is ook een klassieke toilet te vinden en de trap naar een goed ingerichte keuken, hierboven is ook het dakterras met een watertoren.

Dit gebouw komt uit de tijd van de drooglegging van ‘t snoep, er werd de lego bewoners verteld dat ze geen snoep meer mochten eten. Om toch aan snoep te komen is er een echte smokkelroute te vinden in het gebouw. Via de achterkant is een hekje waar de smokkel snoep het gebouw binnen kan komen, onder de trap door kan het uiteindelijk in het café bereiken.

Deze LEGO Modular Building zit vol met fantastische details en verborgen verrassingen. Het eenvoudig te verwijderen dak en plafonds geven toegang tot het prachtige interieur, terwijl de buitenzijde van het gebouw is uitgevoerd met een decoratieve dakrand en een schitterend ontworpen gevel. 

De LEGO 10246 Detectives Office bestaat onder andere uit: 

  • Café met dart en een pool tafel, Al's kapperszaak en op de tweede verdieping het detective kantoor en op de bovenste verdieping de toiletruimte.
  • Inclusief 6 minifiguren : Detective Ace Brickman, Al de kapper, dartspeler, poolspeler, politievrouw, een mysterieuze dame in rood en een kat.
  • Verwijder het dak en de vloeren voor eenvoudige toegang!
  • Zoek naar verborgen aanwijzingen!
  • Help Ace Brickman om het mysterie op te lossen!
  • Inclusief unieke LEGO elementen zoals een nieuwe schaar, spiegelende muurelementen, geprint dartbord, “Gezocht” poster, zwarte 1x1 ronde plaatje met gat, zwarte verfroller, donker grijze design elementen, lichtblauwe 1x2 stenen, bruine 1x3 tegels en een bruine 32x32 grondplaat.
  • Het Detective kantoor is 27cm hoog, 25cm breed en 25cm diep.

Andere modular gebouwen in deze serie zijn onder andere de Brick Bank (2016), het Parisian Restaurant (2014) en de Palace Cinema (2013).

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

Detective's Office is uit voorraad leverbaar. Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij een PostNL Punt te laten bezorgen.
Wanneer je nu online bestelt heb je de bestelling woensdag in huis.
Wij maken gebruik van PostNL voor een betrouwbare en snelle bezorging. Meer dan 96% van de bezorgingen door PostNL is op tijd.

Specificaties

Advies leeftijd 16+
Aantal stenen 2262
Minifiguren 6
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN 5702015348386
Setnummer LEGO 10246

Wij vinden de volgende producten ook leuk