LEGO The Simpsons Kwik-E-Mart 71016

Hard to find
229.95

Beschikbaarheid: op voorraad

Nu besteld is morgen in huis
OF
 • Gratis verzending
 • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Welkom bij de Kwik-E-Mart -jou one-stop shop voor gewone boodschappen tegen ongewone prijzen! Deze zeer gedetailleerde en iconische LEGO® versie van The Simpsons™ winkel, staat vol met meer mooie en kleurrijke details dan dat er kaarsen staan op de verjaardagstaart van Mr. Burns. Loop onder het enorme Kwik-E-Mart naambord door en ga met Homer, Marge en Bart mee als ze de gangpaden doorkruisen met prachtige producten, luiers, hondenvoer, gebak, fruit, groenten en meer - inclusief Krusty-O’s en Chef Lonelyheart’s Soup for One. Ga dan naar de koelafdeling, waar je Buzz Cola, chocolademelk, diverse andere drankjes en snacks kunt vinden      en de ingevroren Jasper! Er is ook een Buzz Cola soda fontein, vruchtensap dispensers, koffiemachine, speelhal video-spellen, een ATM geldautomaat en stapels met dozen Powersauce. Van achter de toonbank probeert Apu je verschillende tijdschriften, stripboeken, kaarten, tofu hotdogs, vers verlopen donuts en zijn immer populaire hallucinaties opwekkende Squishees te verkopen. Aan de achterkant is er een bergkast, compleet met rat en een uitgang. Op het dak kan je Apu’s geheime moestuin ontdekken, terwijl de buitenzijde van dit prachtige model is voorzien van helder-gele muren, 2 telefooncellen, een stapel paarse kratten, een containerruimte met ‘El Barto’ graffiti, met te openen deur en een blauwe afvalcontainer die ook open kan. Je kunt ook het dak verwijderen en de achterwand uitvouwen voor een eenvoudige toegang. Deze set bevat ook Snake (a.k.a. Jailbird) die niets liever doet dan auto’s stelen en de Kwik-E-Mart overvallen, maar deze keer zit Chief Wiggum in zijn politiewagen, hem vlak op zijn hielen. Pak de bandiet en breng de rust weer terug in de stad Springfield en de Kwik-E-Mart.

 • Uitgevoerd met te openen achterwand, een afneembaar dak met geheime moestuin, Kwik-E-Mart naambord, licht-blauwe binnenwanden, stoffige blauwe vloeren, turquoise welkom-mat, schappen, koelkasten, toonbank, Buzz Cola soda fontein, vruchtensap dispensers, koffiemachine, 2 speelhal video-spellen, TM geldautomaat, kratten met Powersauce repen, bewakingscamera’s, bergkast met een rat, kaas, rattenhol gat en een uitgangsdeur.
 • De schappen staan vol met mooie producten, luiers, hondenvoer, gebak, fruit, groenten en meer - inclusief Krusty-O’s en Chef Lonelyheart’s Soup for One.
 • De koelafdeling biedt een variatie aan gekoelde dranken, inclusief blikjes Buzz Cola en ingevroren Jasper!
 • Toonbank heeft een kassa, tijdschriften en kaarten standaard, loterij machine, hotdog oven, donut display, en een Squishee dispenser met 2 Squishees!
 • Inclusief de politiewagen van Chief Wiggum, met een te openen kofferbak, afneembaar dak en plaats voor 3 minifiguren!
 • Snake (a.k.a. Jailbird) minifiguur is exclusief voor de set!
 • Het verwijderbare dak is gebouwd met zeldzame donker-oranje stenen!
 • Til het dak op en open de achterwand voor eenvoudige toegang!
 • Drink een Squishee en krijg dat suiker-high gevoel!
 • Sla Snake in de boeien voordat hij weer gaat stelen!
 • Ontdek de ingevroren Jasper!
 • Ontspan je bij Apu’s utopische moestuin!
 • Neem een donut...... mmm, dooonuts!


Inclusief 6 minifiguren: Homer Simpson, Bart Simpson, Marge Simpson, Apu Nahasapeemapetilon, Chief Wiggum and Snake (a.k.a. Jailbird)
Accessoires: Bart’s spuitbus, Marge’s boodschappentas, Apu’s bezem,  Chief Wiggum’s handboeien en knuppel en nog heel veel meer!

Kwik-E-Mart is 14cm hoog, 38cm breed en 27cm diep.
Politiewagen is 6cm hoog, 6cm breed en 15cm lang.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

The Simpsons Kwik-E-Mart is uit voorraad leverbaar. Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij een PostNL Punt te laten bezorgen.
Wanneer je nu online bestelt heb je de bestelling morgen in huis.

Specificaties

Advies leeftijd 12+
Aantal stenen 2179
Minifiguren 6
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN 5702015366922
Setnummer LEGO 71016

Wij vinden de volgende producten ook leuk