LEGO Elves - Aira's Pegasus slee 41077

  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Vlieg met de magische slee die wordt getrokken door twee gevleugelde paarden!

Bouw zelf deze vliegende slee voor Aira Windwhistler, de Wind-elf! De reusachtige LEGO Aira's Pegasus Slee met uitklapbare vleugels staat klaar voor vertrek. Laat de twee gevleugelde paarden Starshine en Rufus de slee de wolken in trekken en help de LEGO Elves de magische wind-sleutel te vinden, zodat Emily Jones terug kan keren naar haar eigen wereld. Leg een voorraad koekjes in de kist voor onderweg en volg de magische landkaart met Aira en Azari Firedancer, de Vuur-elf, ndie de weg wijst naar de geheime grot. Miku, de babydraak heeft de laatste sleutel. In de voorraadkist van de slee zitten koekjes. Daarmee verleidt je kind de draak om zo de sleutel te veroveren. 

De magische elves slee kan worden geopend en heeft uitklapbare vleugels en een voorraadkist!  De windmolen heeft draaiende wieken, een visvijver en een geheime grot met  een ophanghaakje voor de sleutel!

De LEGO Elves 41077 Aira’s Pegasusslee bestaat uit

  • 2 Elves mini-poppetjes: Aira Windwhistler en Azari Firedancer  plus Miku de baby-draak en de 2 pegasi: Starshine en Rufus.
  • Accessoires: 2 koekjes, vis, lamp, kaart, richtingaanwijzer met de 4 elementen,  windsleutel en 2 power iconen: wind en vuur. 
  • Windmolen is 13cm hoog, 10cm breed en 7cm diep.
  • Pegasus slee(met uitgeslagen vleugels) en 2 pegasi is 5cm hoog, 26cm lang en 12cm breed.

Verzamel alle LEGO Elves modellen om de 4 magische sleutels te vinden en maak het verhaal af zodat Emily Jones kan terugkeren naar de wereld van de mensen.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Elves - Aira's Pegasus slee 41077 is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 8 - 12
Aantal stenen 319
Minifiguren 2
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN 5702015352802
Setnummer LEGO 41077