LEGO Elves - Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel 41078

Hard to find
169.95

Beschikbaarheid: op voorraad

Nu besteld is morgen in huis
OF
  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Vind het magische portaal waardoor Emily Jones kan worden teruggestuurd naar haar eigen wereld!

De Elfen Naida Riverheart en Emily Jones hebben de 4 magische sleutels gevonden die toegang bieden tot het portaal van het luchtkasteel. Er is alleen nog één hinderlijk obstakel: minifiguur Skyra. Via Nascha de uil proberen Naida en Emily haar te overtuigen om de deur tot de magische wereld te openen. Nu moeten Emily en Naida Riverheart, de Water-elf, vele hindernissen overwinnen in het Luchtkasteel, om bij het portaal te komen. Skyra, de bewaakster van het portaal, kijkt samen met haar uil Nascha van bovenaf hoe de Elfen de hindernissen overwinnen. Zullen ze Skyra weten te overtuigen dat ze het portaal moet openen met haar magische staf?

Deze LEGO Elves Luchtkasteel is met 808 stenen een grote lego set. Het kasteel heeft  vijf grote ruimtes, troonzaal, werkkamer, de lavakeuken kan worden opengemaakt  en bevat een geheime trap. In de badkamer is een verplaatsbare douche en waterval. Maak het portaal open met de magische sleutels zodat Emily Jones kan terugkeren naar de wereld van de mensen.

De LEGO Elves 41078 Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel bestaat uit

  • Inclusief 3 mini-poppetjes: Emily Jones, Naida Riverheart en Skyra, plus Golden Glow de pegasus en Nascha de uil
  • Met Skyra’s Luchtkasteel inclusief poort met begroeiing, eethoek, badruimte, lava-keuken, troonzaal, werkkamer en portaal dat kan worden geopend
  • Accessoire-elementen: aardbeien-smoothies, fruit en koekjes, magische kaart en 4 magische sleutels: aarde, wind, vuur en water
  • Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel is 24 cm hoog, 28 cm breed en 8 cm diep

De LEGO Elves hebben hun zoektocht volbracht en de 4 magische sleutels gevonden waarmee het portaal kan worden geopend. Bekijk ook het LEGO Elves filmpje om alle details van deze set te bekijken.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel is uit voorraad leverbaar. Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij een PostNL Punt te laten bezorgen.
Wanneer je nu online bestelt heb je de bestelling morgen in huis.

Specificaties

Advies leeftijd 8 - 12
Aantal stenen 808
Minifiguren 3
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN 5702015352819
Setnummer LEGO 41078