LEGO Marvel Aanval op de Avengers toren 76038

  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

 

Eis de Loki scepter terug op en stop Ultron's aanval op de Avengers toren!

De Avengers houden een feestje in de Avengers Toren, maar het feestje is al snel afgelopen wanneer deze word verstoord door een aanval van Ultron. De Ultron Mark 1 is uit het laboratorium ontsnapt. Help Iron Man en Thor om Ultron en de 2 Iron Legion handlangers onder zijn controle te verslaan. Werk plannen uit in de JARVIS-controlekamer en verzorg de gewonde Super Heroes in de ziekenboeg. 

Met de Avengers Toren kan leuk mee worden gespeeld, deze is gemakkelijk te openen met de uitvouwfuntie zodat er gemakkelijk toegang ontstaat tot de robotruimte, laboratorium, JARVIS Controlle kamer met een verborden wapen, lounge, ziekenboeg. De toren heeft veel verdedigings opties zoals de verborgen drone met knop-shieters,  twee noppenschieters op het dak en ook het balkon is uitgerust met geheime noppenschieters.  Ook deze set heeft veel leuke speel functies zoals:  Blaas de ramen op zodat de slechte Ultron kan ontsnappen en de missie kan beginnen, Zoek de verborgen wapens in de lounge om tegen Ultron te vechten, Schuif de voorste deuren van de robotruimte open en stuur de Iron Legions in de strijd, Rol de verborgen noppenschieters uit van onder de torenspits.

De LEGO Marvel 76038  Aanval op de Avengers Toren bestaat uit oa

  • 5 minifiguren met een wapen en diverse accessoires: Ultron-1, 2 Iron Legions, Iron Man en Thor
  • Tot de accessoires behoren een Super Jumper en stuwraketten voor Ultron-1, de Iron Legions en Iron Man, plus een pruik voor Iron Man, Thor's hamer
  • De Toren is 37 cm hoog, 19 cm breed en 11 cm diep

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Marvel Aanval op de Avengers toren 76038 is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 7 - 14 jaar
Aantal stenen 511
Minifiguren 5
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN 5702015357241
Setnummer LEGO 76038

Wij vinden de volgende producten ook leuk