LEGO Minecraft Het Netherfort 21122

< >
Hard to find
99.95

Beschikbaarheid: op voorraad

Nu besteld is morgen in huis
OF
  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Strijd tegen de vijandige mobs in het Netherfort!

Er ontstaat een tekort aan voorzieningen die niet te vinden zijn in de Overworld… Ontsteek het licht in het obsidiaanportaal en stap binnen in het Netherfort! Dit onheilspellende bouwwerk wordt verdedigd door een horde vijandige mobs. Help Alex in de strijd tegen de Blaze die het fort bewaakt. Neem je diamanten houweel mee en gebruik de glowstone om de weg te vinden, maar kijk uit dat je geen lavastroom activeert! Bouw een ingangspunt om de muur van het fort te doorbreken, grijp je diamanten zwaard en voer een verrassingsaanval uit op de Zombie Pigman. Neem het op tegen de vuurbolschietende Ghast en verover de schatkist met de 2 diamanten en het gouden zwaard. Verzamel paddenstoelen en Netherwart en graaf naar Netherkwartserts.

De LEGO Minecraft-sets zijn gebaseerd op de gelijknamige game van Mojang. De LEGO Minecraft Het Nether Fort bestaat uit 571 bouwstenen en heeft 3 minifiguren. Ga met Steve en Alex de strijd aan tegen Blaze die het fort bewaakt. De glowstone, met glow-in-the-dark effect, helpt je bij het vinden van de weg. Kijk wel uit dat je geen lavastroom activeert. Naast Blaze zijn er Zombie Pigman en vuurbolschietende Ghast die je het leven zuur maken. Dankzij je diamanten houweel en vuurbollen sla jij deze engerds van je af. Zo, jij kunt rustig op weg naar de schatkist met 2 diamanten en het gouden zwaard.

De LEGO Minecraft 2122 Het Netherford bestaat uit

  • 3 minifiguren met diverse wapens en accessoires: Steve, Alex en een Zombie Pigman, plus een Blaze en een Ghast
  • Inclusief Netherportaal met lichteffect, 2 glowstone-elementen die oplichten in het donker, Ghast met verschillende gelaatstrekken en vuurbolschietfunctie, lavastroomfunctie, 3 draagbare vuurtjes, paddenstoel- en Netherwartelementen, 2 blokken Netherkwartserts een schatkist met 2 diamantelementen
  • De brug naar het fort kan 90 graden worden gedraaid
  • Wapens: 3 zwaarden en een houweel
  • De set bevat 571 LEGO® elementen
  • Afmetingen: 18 cm hoog, 40 cm breed en 12 cm diep

Combineer deze met andere uit de reeks om je eigen LEGO® Minecraft™ wereld te creëren

 

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

Het Netherfort is uit voorraad leverbaar. Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij een PostNL Punt te laten bezorgen.
Wanneer je nu online bestelt heb je de bestelling morgen in huis.

Specificaties

Advies leeftijd 8+
Aantal stenen 571
Minifiguren 4
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN 5702015357234
Setnummer LEGO 21122

Wij vinden de volgende producten ook leuk