LEGO Minifiguren Serie 13 - Egyptische Krijger

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 60,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

“Zijn we al in de 21ᵉ eeuw? Ik heb vakantie nodig.”

Het leven is zwaar als je een soldaat bent in het oude Egypte. De Egyptische krijger moet niet alleen opstaan voordat de zon opkomt en de hele dag trainen om in het leger van de farao te dienen, maar zelfs als hij niet aan het vechten is, is hij druk bezig om nieuwe piramides en tempels te bouwen - en als je weet uit hoeveel goden de godenwereld van het oude Egypte bestaat, begrijp je wel dat er heel wat tempels moeten worden gebouwd.

De Egyptische krijger kan echt niet wachten tot er betere en modernere tijden aanbreken. Het eerste wat hij dan gaat doen is een reisje maken naar een plek waar geen zand en woestijn te bekennen is. Daarna zal hij op zoek gaan naar een gemotoriseerde kar om in rond te rijden en misschien zelfs een kleine piramide voor zichzelf om in te wonen. Ja, de toekomst ziet er rooskleurig uit!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 13 - Egyptische Krijger is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN Nvt
Setnummer LEGO 71008-8