LEGO Minifiguren Serie 13 - Goblin

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

“Oeps, wat is dat daar onder je voet? Hé hé hé!”

Goblins zijn ondeugende kleine bosdwergjes. Ze hollen door de schaduwen en verbergen zich in grotten en holle bomen, waar ze insecten en vogeleieren opsmikkelen als avondmaal ... en waar ze ook heengaan, ze hebben altijd een lach op hun gezicht omdat ze denken aan alle streken die ze uit gaan halen.

Heb je dat ook weleens dat je iets hebt gebouwd en dat je denkt dat er een steen ontbreekt, om er iets later achter te komen dat hij recht voor je neus ligt? Dat was het werk van een Goblin. In hun magische zak bewaren ze alle stenen waarvan mensen denken dat ze ze kwijt zijn en ze doen niets liever dan die stenen precies daar neerleggen waar de mensen het niet zouden verwachten - zoals onder je voeten!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 13 - Goblin is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN Nvt
Setnummer LEGO 71008-5