LEGO Minifiguren Serie 13 - Slangenbezweerder

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

“Vergeet niet dat ik een getrainde professional ben!”

De slangenbezweerder is een echte expert op het vlak van reptielen. Hij houdt van hagedissen, is gek op alligators en is dol op krokodillen. Maar zijn lievelingsreptielen zijn slangen. Hij verzorgt zijn cobra heel goed, door ervoor te zorgen dat ze altijd op de juiste temperatuur wordt gehouden en het juiste voer krijgt, en in ruil daarvoor helpt zij hem om het publiek te vermaken met hun beroemde slangenbezweerdersact.

Hij hoeft alleen maar een deuntje te spelen op zijn speciale fluit en zijn cobra glijdt, wiegt en danst op de melodie. Het ziet er misschien gevaarlijk uit, maar de slangenbezweerder heeft veel ervaring en hij is heel voorzichtig. Toch heeft ook hij zijn angsten - tot op de dag van vandaag heeft hij het niet aangedurfd om Medusa mee uit te vragen!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 13 - Slangenbezweerder is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN Nvt
Setnummer LEGO 71008-4