LEGO Minifiguren Serie 14 - Banshee

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

“Ik heb slecht nieuws, en nog meer slecht nieuws…”

Arme Banshee. Ze kan er niks aan doen dat het haar werk is om mensen te waarschuwen over slechte dingen die hen te wachten staan. En ze doet dat heel goed, met al het gejammer en gemekker dat je mag verwachten van een oude geest van slechte voortekenen. Maar niemand luistert graag naar haar aankondigingen van toekomstige tegenslagen en daarom is ze nergens welkom.

Het is moeilijk om vrienden te maken als je gedwongen bent om je collega-minifiguren te informeren dat ze hun tenen gaan stoten, of hun telefoons kwijtraken of gaan vergeten hun planten water te geven. Banshee veroorzaakt de problemen niet zelf, maar ze is gewoon gedoemd te zien dat ze gaan gebeuren. Om de een of andere reden lijkt het er echter op dat iedereen haar er toch de schuld van geeft. Het goede nieuws is dat ze pasgeleden de penvriendin van Droevige Clown is geworden, die heel graag slecht nieuws ontvangt!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 14 - Banshee is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN Nvt
Setnummer LEGO 71010-14