LEGO Minifiguren Serie 14 - Gekke Heks

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 60,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

“Ik stapel steen op steen en kijk daar wat voor gek fenomeen! Iee-hie-hie-hie!"

De Gekke Heks probeert de perfecte sprookjesheks te zijn, maar dat is heel wat moeilijker dan het er in prentenboeken uitziet. Ze deed er weken over om haar peperkoekhuis te bakken en bouwen, maar het wordt kletsnat in de regen en de monstervlieg peuzelt de hoeken steeds op. Het lukt haar ook maar niet om op een bezemsteel te vliegen. Ze wordt steeds misselijk en daardoor ziet ze er nu permanent groen uit.

Om maar niet te spreken over de traditionele heksenkunsten! Haar zwarte kat weigert steevast om ongeluk te brengen en kiest er in plaats daarvan voor om dutjes te doen in de zon. Als ze hem roept, negeert hij haar gewoon en hij begint te janken zodra ze zijn eten vijf minuten te laat geeft. Met al die complicaties is het logisch dat de Gekke Heks niets anders doet dan kakelen!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 14 - Gekke Heks is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN Nvt
Setnummer LEGO 71010-4