LEGO Minifiguren Serie 14 - Spinnendame

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

“Wil je kennis maken met mijn vrienden? Dan hoop ik dat je tegen kietelen kan!”

Sommige vampiers zijn gek op vleermuizen of ratten, maar de Spinnendame is helemaal gek op spinnen. Ze gebruikt ze in al haar decoraties in huis en weeft zelfs haar eigen jurken van de allerpuurste spinnenzijde (een hele fijne draad, maar wel een beetje kleverig). Ze heeft in haar kasteel heel veel spinnen als huisdieren, maar haar favoriete spin is een groot rood exemplaar dat ze Baron von Skitters noemt.

Gezien haar liefde voor alle spinachtigen, is het misschien een beetje verrassend dat de Spinnendame gek is op de monstervlieg. Er is gewoon iets aan hem waardoor ze het niet kan laten hem op de thee te vragen ... en ze begrijpt niet waarom hij maar weg blijft vluchten als ze hem uitnodigt om een hapje bij haar te komen eten!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 14 - Spinnendame is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN Nvt
Setnummer LEGO 71010-16