LEGO Minifiguren Serie 14 - Spook

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

“Boe! Heb ik je laten schrikken?”

Het enge Spook geniet er echt van een spook te zijn. Hij vindt het fantastisch om door muren heen te kunnen vliegen en krijgt er een echte kick van om de temperatuur in een kamer te verlagen gewoon door er een paar minuten onzichtbaar rond te hangen. Zijn favoriete hobby is om plotseling achter een niets vermoedende Minifiguur te gaan staan en hard met zijn ketting te rammelen. Hoe hoger ze springen, hoe leuker!

Ja, het Spook is een echte grappenmaker en neemt iedereen graag in de maling. Maar hij vindt het ook niet erg om zelf in de maling te worden genomen. Ooit kwamen alle monsters samen en lieten ze een team van spookjagers uit de grote stad overkomen om op hem te jagen. Daar kan hij nog steeds om lachen!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 14 - Spook is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN Nvt
Setnummer LEGO 71010-7