LEGO Minifiguren Serie 14 - Zombie Cheerleader

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

“Hersenen! Hersenen! We zullen winnen door onze hersenen te gebruiken!”

De Zombie Cheerleader is een populaire studente op de Zombie Universiteit die persoonlijk enkele van de beste nieuwe aanmoedigingen van het cheerleaderteam heeft bedacht, van de aanmoediging over de hersenen tot aan een andere aanmoediging over de hersenen tot aan nóg een andere aanmoediging over de hersenen. Die laatste is ieders favoriet omdat hij zo aanstekelijk is.

Voor een zombie heeft ze een hele opgewekte instelling. Je moet extra inspirerend zijn als de benen en hoofden van je spelers de neiging hebben om midden in het spel los te raken. Daarom kan ze ook goed met plakband overweg. Haar hele zombiefamilie komt naar haar kijken als ze als cheerleader optreedt. Ze is blij dat haar vader die een drukbezette zakenman is hiervoor wat tijd vrij neemt, maar ze schaamt zich een beetje voor de manier waarop haar oudoudoom die een piraat is maar blijft dreigen het andere team te kielhalen.

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 14 - Zombie Cheerleader is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN Nvt
Setnummer LEGO 71010-8