LEGO Minifiguren Serie 14 - Zombie Piraat

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

“Hebben die lui dan echt geen hersenen?”

De Zombie Piraat werd ziek en misselijk van al die jonge snotneus-piraten die er niks van bakken, dus is hij teruggekomen om hen te laten zien hoe de dingen in de goede oude tijd werden gedaan. Maar het is natuurlijk niet zo gek voor een honderden jaren oude zeerakker dat hij nogal ouderwets is. Hij geeft er nog steeds de voorkeur aan om zijn gevangenen op onbewoonde eilanden vast te houden in plaats van hen over de plank te laten lopen, en hij plundert alleen goud, geen moderne schatten zoals zijde en specerijen.

Als zombie is zijn persoonlijke hygiëne niet echt fantastisch. Zijn haak is roestig, zijn kapiteinsjas is helemaal versleten en zijn houten been zit vol met houtwormen. Niemand weet helemaal zeker of wat hij op zijn kin heeft een baard is of gewoon een bijzonder indrukwekkende verzameling (korst)mos. Het goede nieuws is dat hij niet veel viezer ruikt dan de gemiddelde piraat, en als hij in het water valt, is het waarschijnlijker dat hij de haaien bijt dan andersom!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 14 - Zombie Piraat is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN Nvt
Setnummer LEGO 71010-2