LEGO Minifiguren Serie 14 - Zombie Zakenman

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

“Koffieeeee…”

De Zombie Zakenman werkt ontzettend hard. Iedere dag als de avond valt, gaat zijn wekker en vertrekt hij naar zijn werk om de nachtdienst te draaien in zijn hokje in het grote kantoorgebouw in de nabijgelegen stad. Daar is hij uren en uren bezig met archiveren, organiseren, verbeteren en het voorbereiden van presentaties. Hij neemt alleen zo nu en dan even pauze om naar het laatste zombienieuws te luisteren (hint: meestal gaat het over hersenen).

Zijn collega's hebben nog niet gemerkt dat hij een zombie is. Hij praat misschien een beetje raar en hij kleedt zich misschien niet heel erg trendy, maar hij krijgt zijn projecten op tijd af en overhandigt altijd de juiste papieren en formulieren. En misschien is het zo dat hij er een beetje een troep van maakt als hij zijn dagelijkse kop koffie drinkt ... maar welke zakenminifiguur heeft nou geen gekke trekjes?

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 14 - Zombie Zakenman is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN Nvt
Setnummer LEGO 71010-13