LEGO Minifiguren Serie 15 - Astronaut

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"Een kleine plaat voor een minifiguur, een gigantische steen voor de minifiguurheid."

Al zijn hele leven lang is het verkennen van de ruimte een ware obsessie voor de Astronaut. Hij heeft elk boek gelezen dat er te vinden is over het ruimteprogramma, bouwde om te spelen zijn eigen ruimteraket met stenen die hij over had en probeerde zelfs te eten zoals echte astronauten dat doen: uit een tube. Dat werd al snel een vieze boel.

Nu hij de opleiding tot echte astronaut succesvol heeft doorlopen, is de Astronaut onderweg naar zijn eerste nieuwe planeet. Hij kan niet wachten tot hij er is! Hij heeft zelfs een vlag meegenomen om op het oppervlak van de planeet te neer te zetten. Hij is razend benieuwd of hij bij zijn aankomst vreemde wezens zal ontmoeten. Als dat het geval is, hoopt hij dat ze zijn blitse nieuwe baard die hij tijdens zijn lange ruimtereis heeft laten groeien leuk vinden!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Astronaut is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-2