LEGO Minifiguren Serie 15 - Ballerina

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 60,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"Als je zo elegant als een zwaan wilt zijn, moet je trainen als een paard."

Een danseres van wereldniveau zijn, is niet makkelijk! Daarom traint de gracieuze Ballerina elke dag keihard. Dat houdt heel wat meer in dan een schattige tutu dragen en haar stijlvolle balletschoentjes dichtknopen. Ze moet elke beweging en positie inoefenen tot ze perfect zijn. Anders kan ze klassieke balletstukken als de Stenenscheider en Zwanenblauwe Basisplaat geen eer aandoen.

Maar eens de muziek aanzwelt en haar optreden begint, is alles de moeite waard geweest. Wanneer het publiek dan stil wordt en nauwelijks nog adem durft te halen terwijl ze over het podium dartelt en springt, dan weet ze dat al dat oefenen niet voor niets is geweest. En maar goed ook. Je kan je immers nauwelijks voorstellen hoe moeilijk het is om je evenwicht te bewaren op de toppen van je tenen als je de voeten van een minifiguur hebt!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Ballerina is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-10

Wij vinden de volgende producten ook leuk