LEGO Minifiguren Serie 15 - Congiërge

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 60,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"Ik heb iets om dat weer helemaal schoon te maken."

Niets slaat de onverstoorbare Conciërge uit zijn lood. Bij een lek, vlek of andere scenario's staat hij steeds met zijn dweil in de aanslag om elke schoonmaakuitdaging aan te gaan, of het nu op school, op kantoor of zelfs in de dierentuin is. Is er een boeltje waar zijn krachtige dweil niet tegen opgewassen is, dan zoekt hij zijn toevlucht tot een oude poetsdoek en een handvol zaagmeel.

De Conciërge oefent zijn baan al lang uit. Wie hem kent, zou zweren dat hij er altijd al geweest is. Om de een of andere reden lijkt niemand zich echter zijn naam te herinneren. Dat is vooral vreemd omdat zijn naam gewoon op zijn uniform staat, ook al is het misschien wat moeilijk te ontwaren. Gelukkig duikt hij steevast op waar hij nodig is, zonder dat iemand hem hoeft te bellen.

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Congiërge is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-9

Wij vinden de volgende producten ook leuk