LEGO Minifiguren Serie 15 - Faun

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 60,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"Tra-la-la, tro-lo-lo, trie-lie-lie!"

De fantastische Faun woont in het bos, waar hij fluit speelt, gekke raadseltjes verzint en de hele dag door danst (hij probeert ook wat te zingen, met wisselend succes). Hij is deels geit en deels minifiguur. De natuur is zijn vriend en hij zou nergens anders willen wonen. Het bos is zijn thuis.

Niet erg veel mensen gaan op bezoek bij de Faun en luisteren naar zijn liedjes en raadsels, waardoor hij zich soms afvraagt of iedereen ter wereld wel zo gelukkig en zorgeloos is als hij. Beseffen ze wel hoe leuk het is om terug te fluiten naar de vogels, eekhoorns te helpen met het verzamelen van eikels voor hun wintervoorraad of op een warme zomerdag uit te rusten met hun vermoeide hoeven in een fris riviertje vol dartelende visjes? Tuurlijk wel, ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn dagen zo slijt!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Faun is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-7

Wij vinden de volgende producten ook leuk