LEGO Minifiguren Serie 15 - Juwelendief

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"De perfecte misdaad!"

Als de nacht over de stad valt, is de Juwelendief in haar element. Terwijl de politie beneden op straat patrouilleert, gebruikt ze haar grijphaak om het dak op te raken. Daar deactiveert ze moeiteloos het alarmsysteem, snijdt ze door het glas van de koepel heen en laat ze zich zakken tot bij de beveiligde kluis. Nadat ze zich als een acrobate door het laserraster heen heeft gewerkt, kraakt ze behendig de code en gaat er vandoor met de meest waardevolle diamant. Ze pauzeert wel nog even om de waakhond onder zijn kin te aaien.

Maar wat is het doel van een weldoordachte diefstal als niemand weet dat jij er achter zat. Andere befaamde inbrekers hebben hun eigen visitekaartjes die ze achterlaten op de plaats van de misdaad, dus heeft zij er ook een gekozen die heel geschikt is. Wat vertegenwoordigt een juwelendief beter dan een kostbare edelsteen? Daarom laat ze altijd het juweel achter dat ze bij haar vorige kraak buit maakte als ze een nieuw steelt!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Juwelendief is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-15

Wij vinden de volgende producten ook leuk