LEGO Minifiguren Serie 15 - Kluns

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"Oeps!"

De arme Kluns moet zowat de minifiguur met het minste geluk ooit zijn. Hoe voorzichtig en veilig hij ook probeert te zijn, er gaat altijd wel iets catastrofaal verkeerd. Ligt er ergens een bananenschil, dan zal hij er keer op keer over uitglijden. Liet iemand een skateboard nabij een trap rondslingeren? Dat wordt voor hem een hobbelige enkele rit richting de afdeling radiologie. Zelfs als hij midden in een menigte staat, is hij degene met de meeste kans om een vallende ijsmeteoriet op zijn hoofd te krijgen.

Gelukkig voor de onfortuinlijke Kluns behoort LEGO® City tot de steden met de allerbeste dokters en medische voorzieningen. Welke builen, kneuzingen, schrammen en blauwe plekken hij ook oploopt, steevast staan ze klaar om hem er terug bovenop te helpen met pleisters, gipsverband, krukken en alle andere dingen die hij nodig kan hebben om te genezen... tot zijn volgende ongeluk!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Kluns is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-4