LEGO Minifiguren Serie 15 - Koningin

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"We moeten mee met onze tijd!"

De Koningin is afkomstig van een wat groter koninkrijk dan de Klassieke Koning en daardoor vraagt ze zich af of het geen goed idee zou zijn om wat minder ouderwets en meer eigentijds te zijn. Er zijn een heleboel moderne gemakken waarmee ze hun gouden kasteel zouden kunnen verbeteren, zoals valhekken uit één stuk, bodemplaten met ingebouwde kerkers en wallen met fraaie patronen van steen en klimop.

De combinatie van de goede ideeën van de Koning en de grootse visie van de Koningin zorgt erover dat hun verenigde grondgebieden een gouden toekomst tegemoet gaan. Nieuwe harnassen! Nieuwe paarden! Nieuwe herbergen en torens! Het koninkrijk wordt zelfs zo groot en succesvol dat ze beginnen te overwegen om het op te delen en aan elk van hun koninklijke kinderen de helft te schenken. Daar komt zeker geen heibel van, toch?

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Koningin is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-16