LEGO Minifiguren Serie 15 - Landbouwer

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"Het hoort er allemaal bij!"

Elke dag staat de hardwerkende Landbouwer bij zonsopgang op wanneer de haan kraait. Hij trekt zijn overall en zijn versleten laarzen aan, zet zijn oude bruine hoed op en gaat naar buiten om de koeien te melken en de varkens en paarden te voederen. Daarna is het tijd om verse eieren uit het kippenhok te halen, de kraaien van de vogelverschrikker te verjagen en de graancirkels die buitenaardse bezoekers hebben achtergelaten weg te halen.

Of hadden we het misschien nog niet over die buitenaardse wezens gehad? Die vormen een echte plaag door de schroeiplekken van de motoren van hun vliegende schotels en alle vreemde symbolen die ze in de velden achterlaten. De Landbouwer heeft echter geleerd altijd aardig te zijn tegen zijn buren (ook al zijn het dan buren uit het volgende melkwegstelsel) en daarom zet hij vóór het slapengaan steevast wat warme havermout en cider klaar voor hen. Om hem te bedanken hebben ze hem de beste vliegende tractor van het hele dorp gegeven!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Landbouwer is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-1