LEGO Minifiguren Serie 15 - Laser Mech

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 60,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"Nog meer dan GEWELDIG!"

De Laser Mech is totaal, compleet en 1000% cool. Als hij met zijn doorzichtige technovleugels en flashy, geavanceerde harnas ten tonele verschijnt terwijl zijn riemdisplay meebeweegt op de rockende tonen van zijn eigen opzwepende themalied, weet iedereen dat de coolste robotheld in het universum aangekomen is.

De Laser Mech heeft een digitronisch supercomputerbrein en een geboost neutronfusiehart. Hij is geprogrammeerd om zijn niet te stoppen VR-ultra-cyber-ninjabewegingen in te zetten om zich een weg uit de problemen te turboschoppen, ultrameppen, gigazappen … En als dat alles nog niet volstaat, haalt hij zijn ultieme wapen boven: een geboost elektrozwaard dat door elk obstakel heen kan trillen. Er is niemand zo fantastisch als hij!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Laser Mech is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-11

Wij vinden de volgende producten ook leuk