LEGO Minifiguren Serie 15 - Ongediertebestrijding

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 60,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"Oh nee, niet die ouwe Stinkerd weer!"

Zit er een vleermuis in je klokkentoren, een ratelslang in je plafond, of een olifant in je zwembad, bel dan naar de Officier Ongediertebestrijding. Zij kent alle trucs om ongewenste dierlijke bezoekers uit hun schuilplaats te lokken, ze op diervriendelijke manier te vangen en ze terug in het wild vrij te laten.Met één stinkdier in het bijzonder heeft ze echter de handen vol.

Hoeveel keer ze hem ook weghaalt, op de een of andere manier vindt hij steeds opnieuw zijn weg terug naar het kantoor van de Ongediertebestrijding. Ze begint te vermoeden dat hij haar misschien wel leuk vindt. Het is bijna lief, maar aangezien het om een wild dier gaat, moet hij telkens wanneer ze hem ziet (of ruikt) opnieuw het net in en terug naar het bos!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Ongediertebestrijding is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-8

Wij vinden de volgende producten ook leuk