LEGO Minifiguren Serie 15 - Vliegende Strijder

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"Rechtvaardigheid rust nooit!"

Zelfs een mythologische beschermgeest kan niet altijd overal tegelijk zijn. Toen de Oorlogsgodin besloot dat ze wel wat hulp kon gebruiken bij haar missie voor rechtvaardigheid, koos ze een krijger van de oude wereld die zowel zijn moed in de strijd als zijn grote liefde voor vrede had bewezen. Toen ze hem de onsterfelijkheid schonk, gaf ze hem een gouden harnas met vleugels en bewapende ze hem met een machtige donderspeer.

En zo vervult de Vliegende Strijder al eeuwenlang onvermoeibaar zijn plicht: de zwakken en onschuldigen verdedigen. Om de rekeningen te betalen (ook een held heeft een appartement en af en toe een pizza nodig) nam hij er onlangs een baantje bij als museumgids. Groepen die een rondleiding krijgen, zijn enorm onder de indruk van zijn bulderende stem en zijn diepgaande kennis van eeuwen geschiedenis. Natuurlijk vinden kinderen op schoolreis het ook geweldig als hij per ongeluk iets omverstoot met zijn vleugels!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Vliegende Strijder is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-6

Wij vinden de volgende producten ook leuk