LEGO Minifiguren Serie 15 - Vrouwelijk Stamlid

< >
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"Er was eens een vrouw die verhalen vertelde aan haar kind..."

Net als haar vader en haar grootmoeder voor haar is het vrouwelijke stamlid een verhalenverteller. Ze kent vele verhalen, sommige zijn waar, sommige zijn verzonnen en sommige zijn de twee dingen tegelijk. Sommige van haar verhalen zijn oude geschiedenissen die door de jaren heen overgeleverd zijn. Sommige zijn legenden over haar familie. Sommige zijn het relaas van de avonturen tijdens haar leven en sommige zijn vertellingen die ze helemaal zelf heeft gecreëerd.

Al die verhalen vertelt ze een voor een aan haar baby en ze hoopt dat die zal opgroeien en er evenveel van zal houden als zijzelf. Wie weet voegt haar kind er zelf iets aan toe en vertelt zij de verhalen op haar beurt aan de volgende generatie. Als haar kind echter geen verhalenverteller wil zijn en een andere levensweg gaat bewandelen... dan is dat ook helemaal oké!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Minifiguren Serie 15 - Vrouwelijk Stamlid is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-5