LEGO Minifiguren Serie 15 - Worstelkampioen

< >
4.95

Beschikbaarheid: op voorraad

Nu besteld is woensdag in huis
OF
  • Thuisbezorgd voor € 2,95 (gratis verzending vanaf € 100,-)
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

"AARGH!! ALWEER HEB IK GEWONNEN, BROEK!!!"

De Worstelkampioen staat bekend om twee dingen: zijn tomeloze energie en zijn erg luide geschreeuw. Voor hem is de hele wereld één grote worstelwedstrijd. Naast het worstelen in de ring – iets waar hij overigens erg goed in is – worstelt hij 's morgens ook zijn kleren aan, worstelt hij zijn auto in een parkeerplaats op het werk en wees er maar zeker van dat hij ook zijn lunch naar binnen worstelt.

Als je de Worstelkampioen bent, dan is elke triomf, hoe gering ook, een grote overwinning die het waard is om over te schreeuwen naar iedereen binnen gehoorafstand. Sommigen zouden zeggen dat hij opschept, maar zelf ziet hij het als gewoon even herhalen wat al zonneklaar is: dat hij de beste en meest onverslaanbare worstelaar van de hele wereld is. Toegegeven, zijn ego is gigantisch, maar als je hele leven een worstelwedstrijd is, dan moet je vastberaden zijn om te winnen!

Wij zoeken de LEGO figuurtjes uit en stoppen ze in een doorzichtig zakje, elk zakje bevat een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meer accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars boekje en een unieke game code om de digitale versie van het LEGO poppetje te activeren in de online game.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

Worstelkampioen is uit voorraad leverbaar. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 2,95. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis thuisbezorgd.
Wanneer je nu online bestelt heb je de bestelling woensdag in huis.
Wij maken gebruik van PostNL voor een betrouwbare en snelle bezorging. Meer dan 96% van de bezorgingen door PostNL is op tijd.

Specificaties

Advies leeftijd 5+ jaar
Aantal stenen Nee
Minifiguren 1
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015594646
Setnummer LEGO 71011-14