LEGO Nexo Knights Jestro's Vulkaan basis 70323

Hard to find
129.95

Beschikbaarheid: op voorraad

Nu besteld is woensdag in huis
OF
 • Gratis verzending
 • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Nu is de tijd om Jetstro's Vulkaan Kasteel te laten zien in zijn kwade geheel!

Jestro's vulkaan schuilplaats lijkt misschien een onsamenhangende puinhoop, maar alles is als dat voor een reden. Pas maar op voor het draaiende zaagblad die de rechter trap naar boven verdedigd tegen de indringende ridders, Mwahaha! Jestro heeft gemakkelijk toegang tot de linker toren waar hij alle gestolen toverboeken (der duistere magie) heeft opgeborgen. En als iemand toch boven weet te komen in zijn kasteel dan vallen ze vast en zeker door het verborgen valluik. Wees maar snel want anders weet Jestro nog te ontsnappen met zijn afkoppelbare troon!

Het LEGO kasteel- schuilplaats vulkaan set van Jestro is waanzinnig ontworpen met heel veel details en speel functies, de lava stroomd door het gebouw heen en is prachtig uitgevoerd met de metsel-werk lego stenen. Er is een handige cel achter de trap geïnstalleerd voor het geval één van de ridders is gevangen. We begrijpen niet waarom er een handvat om de muur te openen achter de cel is ontworpen, alsof de ontwikkelaars willen dat de ridders kunnen ontsnappen. Aan de andere kant is een wapen opslag plek en hey een spin, pal naast een gevangen kip die je kan koken in de kookketel. Op de eerste verdieping is de persoonlijke kamer van Jestro en op de tweede verdieping is de kamer waar we ze al hun schatten en extra wapens houden. Ik beloof dat dit alles legaal is verkregen!

De LEGO 70323 Jestro's Vulkaan Kasteel bestaat uit

 • 10 minifiguren: Jestro, Boekhouder, Lavaria, 2 as-aanvallers, 2 scharrelaars, Axl, Macy Halbert en Lance Richmond.
 • De set is inclusief Jestro's vulkaan-schuilplaats, Macys luchthamer en Axl's zweefpaard.
 • De vulkaan-schuilplaats is inclusief afkoppelbare troon, schijfschieter, valluik-functie met daaronder een ronddraaiende lava-muil, trap met draaiend zaagblad om de ridders tegen te houden, bibliotheek met 2 toverboeken, gevangeniscel met omvallende muur, wapenkamer, schatkamer, slaapkamer met bed, badkamer met badkuip en een keuken met kip en banaan.
 • De luchthamer heeft een bollenschieter en 2 'knip'-raketten.
 • Open het vuur met de bollenschieter en de raketten aanboordvan Macys luchthamer: mik op het schildvormige element van de bibliotheek om een explosie-effect te veroorzaken zodat je de boeken kunt heroveren.
 • Inclusief het Boek der Vernieling en het Boek der Vergelding.
 • Wapens: Jestro's 2 toverstaven, Axl's strijdbijl, Macys Photon-knots, Lance's NEXO lans, de 2 speren van de as-aanvaller, Lavaria's 2 zwaarden, de bijl van de scharrelaar, een zwaard en twee wapens om zelf te bouwen in de wapenkamer.
 • Accessoires: Axl's helm en schild, Macy'shelm, s child en NEXO harnas, Lance's helm, schild en NEXO harnas, rat, kikker, kip, spin, banaan, 2 gouden bekers en een kookketel.
 • De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 9-14 jaar.
 • Jestro's vulkaan-schuilplaats is ca. 33 cm hoog, 41 cm breed en 28 cm diep
 • Macy's luchthamer is ca. 12 cm hoog, 17 cm lang en 12 cm breed
 • Axl's zweefpaard is ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

Jestro's Vulkaanbasis is uit voorraad leverbaar. Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij een PostNL Punt te laten bezorgen.
Wanneer je nu online bestelt heb je de bestelling woensdag in huis.
Wij maken gebruik van PostNL voor een betrouwbare en snelle bezorging. Meer dan 96% van de bezorgingen door PostNL is op tijd.

Specificaties

Advies leeftijd 9 - 14 jaar
Aantal stenen 1186
Minifiguren 8
Jaar uitgebracht 2016
Merk LEGO
EAN 5702015591553
Setnummer LEGO 70323

Wij vinden de volgende producten ook leuk