LEGO Ninjago 70751: Tempel of Airjitzu

 • Gratis verzending
 • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

De Ninja's verzamelen zich in het dorp met de Tempel van Airjitsu!

Er valt van alles te beleven in het Ninja dorp met de Tempel van Airjitsu. Het echt werkende verlichte schaduw theater in het tempelgebouw is verbazingwekkend. Drink in de centrale hal een kopje thee en kom in een complete zen toestand. Daarna is het tijd om je Ninja moves te oefenen in de dojo; aan wapens is in de tempel geen gebrek. Boven in de tempel is de mogelijkheid om te studeren met meester Wu. In het dorp bevindt zich ook de wapensmid die de wapens op zijn aanbeeld maakt; op de zolder vind je de Ninja glider. Ga de brug over met aan iedere kant twee stenen draken en kom uit bij de markt van de smokkelaars met de nodige geheime verrassingen.

Het dorp omvat de Airjitzu Tempel, werkplaats van de smid en de Smokkelaars markt verbonden door paden, trappen en een brug met 2 stenen stijldraken aan iedere zijde,plus een standbeeld van Sensei Yang en grashalm elementen.

De Ninja Tempel is zeer gedetaileerd en heeft prachtige kenmerken, waaronder in Oosterse stijl versierde ramen en schuifdeuren, de receptie is uitgevoerd met een symmetrisch vloerkleed,  tafel, theepot en schaal. Het schaduw theater onderin de tempel is uitgevoerd met een lichtsteen om echte schaduw effecten te creeëren, draai aan de hendel om de show te laten beginnen. De Ninja trainingsruimte heeft wapenhouders, 2 Ninja zwaarden, Ninja boog en een oefenpaal, Wu’s studeerkamer met 3 boeken en schilderij elementenen een zolder met opbergkist voor Cole's spullen.

De werkplaats van de smid heeft ingewikkelde houten vakwerk muren, te openen deur, uithangbord met  afbeelding van een aambeeld en hamer, realistisch interieur met aambeeld, hamer en een assortiment andere gereedschapen, de bovenste verdieping licht de Ninja glider relikwie met afneembare speren, rat op de zolder en aan de buitenzijde 2 met bomen met gevallen bladeren op het dak en grashalm elementen.

Smokkelaars markt is uitgevoerd met  een mooi gebogen dak in Oosterse stijl, gouden Oosterse details, waar twee schatkisten zijn verborgen gevuld met diverse gouden wapens. De markt heeft een uithangbord met brood afbeelding en een uithangbord met een vis afbeelding, plus diverse elementen, waaronder: 2 Ninjago ruilkaarten in een tas, ton met 2 vissen, 2 hengels, eten en grashalmen.

Deze ultieme LEGO Ninjago zal je LEGO bouwvaardigheden op de proef stellen met meer dan 2000 elementen. Voor de eerste keer is iedere Ninja opgenomen in één set, en met tal van andere belangrijke personages, kun je een rollenspel spelen van al je favoriete NINJAGO avonturen. 

De LEGO Ninjago 70751 Temple of Airjitzu bestaat uit

 • Wu minifiguur outfit is nieuw voor najaar 2015!
 • Voor de eerste keer krijg je alle 6 Ninja’s in 1 set!
 • Inclusief 12 minifiguren: Lloyd, Kai, Jay, Zane, Cole, Nya, Wu, Misako, Dareth, Postman, Jesper en Claire.
 • Wapens: Katana’s voor Lloyd, Kai, Jay, Zane, Cole en Nya.
 • Accessoires: 2 vissen, rat, emmer, stokbrood, heuptas, schep, appel en nog veel meer!
 • Inclusief LEGO lichtsteen met 2x 1,5V type LR 41 batterijen. (zijn inbegrepen)
 • Gehele dorp is 42cm hoog, 52cm breed en 35cm diep.
 • Airjitzu Tempel is 42cm hoog, 19cm breed en 19cm diep.
 • Werkplaats van de smid is 15cm hoog, 15cm breed en 20cm diep.
 • Smokkelaars markt is 14cm hoog, 14cm breed en 20cm diep.
 • Speel je favoriete scènes na uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu™ tv-serie.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Ninjago 70751: Tempel of Airjitzu is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 14+
Aantal stenen 2028
Minifiguren 13
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN 5702015347488
Setnummer LEGO 70751

Wij vinden de volgende producten ook leuk