LEGO Star Wars - AT-AP 75043

  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

De planeet Kashyyyk wordt aangevallen door de Separatist. De Clone Commander Gree en Chief Tarfull hebben een gepantserde AT-AP weten te bemachtigen. Met draaibare dakkanon, in hoogte verstelbare blaster en een derde poot kan hij alle terreinen aan. Zal het de bewoners van Kashyyyk lukken om de aanval van de Speraratists af te weren?

De AT-AP ziet er erg indrukwekkend uit, hij staat trots op zijn poten op een hoogte van ongeveer 5 cm en ziet er cool uit met de derde poot omhoog of omlaag. Open het dak van de LEGO AT-AP (75043) en stap in voor een gevecht met de droids! Richt het beweegbare telescoopkanon op je vijanden en open het vuur! De zwaar gepantserde AT-AP is dankzij zijn veerkrachtige poten in staat om alle soorten terrein te betreden. De derde poot kan worden uitgeklapt voor extra stabiliteit. Verder bezit de wandelende tank dakluiken die open kunnen en een in hoogte verstelbare blaster. De set wordt geleverd met vijf minifiguren en biedt urenlang speelplezier voor Star Wars fans van 8-14 jaar.

De LEGO Star Wars 75043 AT-AP bestaat uit

  • Inclusief Clone Commander Gree, Chief Tarfful minifiguren, Battle Droid, Battle Droid Commander en super Battle Droid figuren met wapens en een accessoire.
  • De set bestaat uit 717 stukjes. 

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Star Wars - AT-AP 75043 is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 8 - 14 jaar
Aantal stenen 717
Minifiguren 5
Jaar uitgebracht 2014
Merk LEGO
EAN 5702015119559
Setnummer LEGO 75043