LEGO Technic - Mercedes-Benz Arocs 3245 42043

  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Met deze Technic vrachtwagen, de Mercedes-Benz Arocs 3245, wordt het bouwverkeer efficiënter dan ooit!

Over de status van Mercedes-Benz als truckfabrikant kan geen twijfel bestaan. Het merk is erg groot op de Europese truckmarkt. Ook in het bouwsegment doet Mercedes mee; vroeger met de Actros, sinds een jaar of drie met de Arocs. En nu kun jij zelf deze machtige Mercedes-Benz truck Arocs van LEGO met autolaadkraan bouwen! Dit LEGO Technic model wordt geleverd met met Power Functions om het geavanceerde pneumatische systeem te activeren voor een volledige controlle over een reeks facinerende functies: De wendbare kraanarm met grijper en laat de grijper open en dicht gaan, laat de steunpoten naar buiten schuiven en de kiepbak omhoog en omlaag komen. Deze Technic Mercedes-Benz Arocs is zo realistisch mogelijk opgebouwd net als de echte truck, De bestuurderscabine kan kantelen waardoor de gedetailleerde 6-cilinder motor met bewegende zuigers zichtbaar wordt. Maak de deuren van de cabine open en bekijk het rijk gedetailleerde interieur inclusief dashboard, blauwe stoelen en een stuur met Mercedes-Benz logo. Met twee-assige besturing, dubbel differentieel en volledig onafhankelijk verende wielen voor weergaloze wendbaarheid.

Het nauwkeurig gedetailleerde 2015 model heeft een uitschuifbare kraanarm, 4 verende assen, dubbele wielen aan weerszijde van de 2 achterassen, scharnierende achterklep, zwaailichten en zijspiegels. De set bestaat uit 2753 elementen en daarmee is dit het grootste LEGO Technic model dat we ooit hebben geproduceerd. Het authentieke, wit-grijs-zwarte kleurenschema en de karakteristieke 3-puntige Mercedes-Benz-ster maken dit model helemaal af. Voor een nieuwe bouwuitdaging kun je de Arocs 3245 ombouwen tot een sterke Mercedes-Benz vrachtwagen met aanhanger.

De LEGO Technic 42043 Mercedes-Benz Arocs 3245 bestaat uit

  • LEGO Power Functions motor en geavanceerd pneumatisch systeem voor een reeks gemotoriseerde functies zoals uitschuifbare steunvoeten, geautomatiseerde kraanarm en grijper en echt werkende kiepfunctie
  • Met 2 onafhankelijk verende en gestuurde voor-assen, 2 verende achterassen met dubbele wielen en 2 tandwielconstructies, volledig onafhankelijke wielophanging, 6-cilinder motor met bewegende zuigers, gedetailleerde cabine, deuren en achterklep die open kunnen en de bekende, 3-puntige Mercedes-Benz ster
  • Maar liefst 2753 LEGO® elementen
  • 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een Mercedes-Benz vrachtwagen met aanhanger
  • De kraanarm kan tot een hoogte van 57 cm worden uitgeschoven
  • De Mercedes-Benz Arocs 3245 (met ingetrokken kraanarm en steunvoeten) is 31 cm hoog, 54 cm lang en 14 cm breed
  • De Mercedes-Benz vrachtwagen met aanhanger (met uitgeschoven kraanarm) is 53 cm hoog, 77 cm lang 14 cm breed (31 cm hoog met ingetrokken kraanarm)

Bekijk ook het filmpje om de Technic LEGO Mercedes-Benz in actie te zien.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

LEGO Technic - Mercedes-Benz Arocs 3245 42043 is momenteel helaas niet op voorraad.

Specificaties

Advies leeftijd 11 - 16 jaar
Aantal stenen 2793
Minifiguren Nee
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN 5702015349741
Setnummer LEGO 42043

Wij vinden de volgende producten ook leuk