LEGO WALL-E 21303

Hard to find
129.95

Beschikbaarheid: op voorraad

Nu besteld is dinsdag in huis
OF
  • Gratis verzending
  • Klanten geven Olgo.nl een 9.2/10
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour

Bouw de prachtig gedetailleerde LEGO WALL-E versie, de laatste robot op aarde!

Bouw nu zelf een LEGO Wall-E, het geweldige robotje uit de film van Pixar. Ontworpen door Angus MacLane, een animator en regisseur bij Pixar Animation Studios, en door LEGO Ideas leden gekozen. Dit model is tegelijk met de film ontworpen. Het heeft bijna een decennium geduurd om de LEGO versie met de vele authentieke WALL-E kenmerken, waaronder een beweegbare nek, verstelbaar hoofd, armen die omhoog en naar beneden en van links naar rechts bewegen, plus grijphanden en rupsbanden, te perfectioneren. Met een laadruimte die opent en sluit, kunt je de planeet opruimen met één stapel afval per keer! 

Deze WALL-E bouwset bestaat uit  677 onderdelen en is ongeveer 18 cm groot. Alle belangrijke robot functies zijn aanwezig in de LEGO 21303 WALL-E. Hij beweegt zicht voort met zijn driehoekige rupsbanden. De armen kunnen alle kanten op bewegen en zijn laadruimte is met een luikje te openen. In zijn handen houd hij een plantje vast, het ultiem bewijs dat er nog leven is op aarde. Maar het meest herkenbare voor dit prachtige robotje zijn natuurlijk de grote ogen. Met zijn aandoenlijke blik zal WALL-E zeker je hart veroveren!

LEGO 21303 Wall-E Kenmerken

  • Deze set bevat ook een boekje over de ontwerper en de animatiefilm van Pixar film.
  • Inclusief de “Laatste-plant-op aarde” en WALL-E’s kakkerlak vriendje.
  • Bouw de authentieke en lieflijke robot in LEGO® stenen!
  • Kantel zijn nek en beweeg het hoofd.
  • Hou de plant vast in de grijphanden van WALL-E!
  • Open en sluit de laadruimte! 
  • WALL-E is 18cm hoog, 16cm lang en 16cm breed.


Maak kennis in het filmpje met de LEGO Ideeën ontwerper wiens project werkelijkheid werd met de LEGO  set  21303 WALL-E. Pixar animator en regisseur Angus MacLane spreekt over de tien jaar nodig had bij het ​​ontwerpen van meerdere versies van WALL-E in LEGO stenen.

Thuisbezorgd of ophalen bij PostNL Punt

WALL-E is uit voorraad leverbaar. Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij een PostNL Punt te laten bezorgen.
Wanneer je nu online bestelt heb je de bestelling dinsdag in huis.
Wij maken gebruik van PostNL voor een betrouwbare en snelle bezorging. Meer dan 96% van de bezorgingen door PostNL is op tijd.

Specificaties

Advies leeftijd 12+
Aantal stenen 677
Minifiguren Nee
Jaar uitgebracht 2015
Merk LEGO
EAN 5702015535571
Setnummer LEGO 21303