Serie 14

LEGO Minifiguren 71010 Serie 14 - Monsters

Monsterlijk speelplezier met 16 splinternieuwe minifiguren met monster-thema, in serie 14 van de LEGO® Minifiguren Collectie! Elke minifiguur is verpakt in een zakje met één of meerdere specifieke accessoire(s), een displayvoetje en een informatieboekje. Kom op bezoek in de wereld van de monsters met deze ijzingwekkende collectie inclusief Professor Monster, Vliegmonster, Gekke Heks, Gargoyle, Monster Rocker, Spinnendame, Banshee, Spook, Skeletman, Vierkantvoet, Tijgervrouw, Wolfsjongen, Zombie piraat, Zombie cheerleader, Zombie zakenman en een Plantmonster. Combineer ze met LEGO bouwsets voor nog meer speelmogelijkheden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

 • LEGO Minifiguren Serie 14 - Plant Monster

  LEGO Minifiguren Serie 14 - Plant Monster

  Heb je ooit een semi-intelligente wandelende plant gezien? Het is onze minifiguur pas overkomen en hij wist niet wat hem overkwam! Het Plantmonster was de kamerplant van de Monsterwetenschapper totdat de knettergekke doctor hem teveel van zijn experimentele mest voor supersnelle groei gaf
  6.95
 • LEGO Minifiguren Serie 14 - Skeletman

  LEGO Minifiguren Serie 14 - Skeletman

  Op een donkere Halloween-nacht is de Skeletman op pad voor de traditionele Trick or Treat. Ineens is hij in een land met echte heksen, spoken en vampiers.
  4.95
 • LEGO Minifiguren Serie 14 - Monster Rocker

  LEGO Minifiguren Serie 14 - Monster Rocker

  Op een dag vernam de Monsterwetenschapper dat alle andere gekke wetenschappers coole zelfgemaakte monsters aan het bouwen waren, dus besloot hij om te proberen om zelf ook monsters in elkaar te zetten. Hij dacht dat hij het juiste recept had gevonden, maar de muziek waar hij tijdens het creëren naar luisterde, moet in de kop van het monster terecht zijn gekomen, want het resultaat was het ultieme rock 'n roll-monster!
  4.95
 • LEGO Minifiguren Serie 14 - Gargoyle

  LEGO Minifiguren Serie 14 - Gargoyle

  Het heeft zo z'n voordelen om van steen gemaakt te zijn - zoals bijvoorbeeld waterdicht en heel duurzaam zijn - maar het heeft ook zijn nadelen. De korte maar stevige Gargoyle is koppig, waardoor het heel moeilijk is om hem over iets van gedachten te doen veranderen.
  4.95
 • LEGO Minifiguren Serie 14 - Monsterwetenschapper

  LEGO Minifiguren Serie 14 - Monsterwetenschapper

  De Monsterwetenschapper is geobsedeerd door het idee om dingen te maken die de wereld nog nooit eerder heeft gezien. Om al die fantastische nieuwe ideeën te kunnen verzinnen, heeft hij geëxperimenteerd met zijn eigen hersenen om ze nog groter en slimmer te maken
  4.95
 • LEGO Minifiguren Serie 14 - Monstervlieg

  LEGO Minifiguren Serie 14 - Monstervlieg

  Tot voor kort was de Monstervlieg een doodgewone vlieg. Nu hij is gemuteerd in een half vlieg en half minifiguur, is hij een beetje in de war.
  4.95
 • LEGO Minifiguren Serie 14 - Tijgervrouw

  LEGO Minifiguren Serie 14 - Tijgervrouw

  Misschien heb je wel eens eerder leeuwen- en tijgertemmers gezien, maar in het land van monsters, zijn het de katten die de mensen temmen! De Tijgervrouw is 's werelds beste minifigurentemmer.
  4.95