Serie 15

LEGO Minifiguren 71011 Serie 15

Beleef spannende nieuwe avonturen met Serie 15 van de LEGO® Minifiguren. De serie omvat: Koningin, Dierencontroleur, Juwelendief, Vrouwelijk Stamlid, Balletdanseres, Vliegende Strijder, Faun, Enge Ridder, Worstelkampioen, Man in Haaienpak, Onhandige Man, Kendo-vechter, Astronaut, Laser Mech, Conciërge en Boer. In ieder zakje vind je een prachtig gedetailleerde minifiguur met een of meerdere accessoires, plus een displayvoetje, een verzamelaars-boekje en een unieke game code om de digitale versie van de minifiguur te activeren in de fantastische LEGO Minifigures Online game (de game moet apart worden gekocht). Vraag eerst toestemming aan je ouder(s), voordat je online gaat spelen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

 • LEGO Minifiguren Serie 15 - Enge Ridder

  LEGO Minifiguren Serie 15 - Enge Ridder

  Minifiguur Enge Ridder - De Enge Ridder is heel erg angstaanjagend. Niemand weet wat hem precies zo eng maakt. Misschien is het zijn grommende grafstem. Misschien is het zijn chagrijnige gelaatsuitdrukking, zijn intimiderende harnas en helm, zijn stekelige morgenster of de kwaad uitziende beer op zijn schild. Of misschien ruikt hij op de een of andere manier gewoon eng.
  4.95
 • LEGO Minifiguren Serie 15 - Worstelkampioen

  LEGO Minifiguren Serie 15 - Worstelkampioen

  Minifiguur de Worstelkampioen - De Worstelkampioen staat bekend om twee dingen: zijn tomeloze energie en zijn erg luide geschreeuw. Voor hem is de hele wereld één grote worstelwedstrijd.
  4.95
 • LEGO Minifiguren Serie 15 - Kendo-Vechter

  LEGO Minifiguren Serie 15 - Kendo-Vechter

  Minifiguur Kendo-Vechter - Schurken met zwaarden vinden het vaak grappig als ze tegenover de Kendo-vechter met zijn twee houten zwaarden komen te staan. Eerst lachen ze omdat hij het aandurft ten strijde te trekken met eenvoudige oefenwapens en -pantsering. Hoe kan bamboe nu immers op tegen de kracht en scherpte van staal?
  4.95
 • LEGO Minifiguren Serie 15 - Man in Haaienpak

  LEGO Minifiguren Serie 15 - Man in Haaienpak

  Minifiguur Man in haaienpak - ooit bekeek de man in het haaienpak een enge haaienfilm en sindsdien is hij als de dood voor haaien. Hij durfde lange tijd niet meer de zee in te gaan en om helemaal zeker te zijn vermeed hij zelfs zwembaden en badkuipen.
  6.95