Serie 13

LEGO Minifiguren 71008 Serie 13

Met 16 gloednieuwe speciale minifiguren in serie 13 blijft de LEGO® minifigurencollectie zich uitbreiden. Elke minifiguur is verpakt in een zakje met eigen specifieke accessoires, een displayvoetje en een informatieboekje. Deze collectie is gebaseerd op films, sport, geschiedenis of het leven van alledag en bestaat uit: alien trooper, timmerman, klassieke koning, disco diva, Egyptische krijger, slechte tovenaar, schermer, galaxy trooper, kobolt, hotdogverkoper, cycloopvrouw, paleontoloog, samoerai, sheriff, slangenbezweerder en eenhoornmeisje.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

 • LEGO Minifiguren Serie 13 - Slechte Tovenaar

  LEGO Minifiguren Serie 13 - Slechte Tovenaar

  De slechte tovenaar bevindt zich boven in een ongelooflijk hoge toren op de hoogste, meest ontoegankelijke piek van een verboden zwarte berg. Daar vult hij de stormachtige nachten zonder maan met het verzinnen van kwade samenzweringen en het voorbereiden van gevaarlijke magische valstrikken
  7.95
 • LEGO Minifiguren Serie 13 - Cycloopvrouw

  LEGO Minifiguren Serie 13 - Cycloopvrouw

  De Cycloop dacht altijd dat hij helemaal alleen was, de laatste van zijn soort. Je kan je wel voorstellen hoe verbaasd hij was toen de Cycloopvrouw ineens op zijn onbewoonde eiland opdook. Het bleek dat ze een paar eeuwen geleden een dutje was gaan doen achter in een grot en dat dutje was een beetje uitgelopen.
  5.95
 • LEGO Minifiguren Serie 13 - Disco Diva

  LEGO Minifiguren Serie 13 - Disco Diva

  Toen de Discoman terugging in de tijd, bleef de Disco Diva in het heden. Ze wist dat ze niet op zoek hoefde te gaan naar een gouden discotijdperk - als ze maar lang genoeg zou wachten, zou het vanzelf terugkomen.
  8.95
 • LEGO Minifiguren Serie 13 - Alien Trooper

  LEGO Minifiguren Serie 13 - Alien Trooper

  De Alien Troopers hebben eeuwenlang in bevroren staat gewacht en schrijden nu voort vanuit de kloof van Toflacrev in het diepste, onbekende heelal.
  5.95